Businesscenters.nl - De makkelijke weg naar uw nieuwe kantoor

Vind hier antwoord op uw vragen over business centers

Op deze pagina krijgt u antwoord op de meest voorkomende vragen over business centers. Als u geen antwoord op uw vraag kunt vinden, neem dan vooral contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

  Wat is Businesscenters.nl?

  Businesscenters.nl is een dienst van MatchOffice, marktleider in Nederland op het gebied van volledig ingerichte kantoren. Wij werken samen met alle grote en leidende aanbieders van business centers, bedrijfsverzamelgebouwen en volledig ingerichte kantoren in Nederland. Wij bieden bedrijven, die kantoorruimte zoeken, objectieve en onderling makkelijk vergelijkbare informatie aan.

  Wat heeft Businesscenters.nl mij te bieden?

  Businesscenters.nl en Matchoffice hebben in 2011 meer dan 1800 bedrijven geholpen aan een kantoor, dat voldeed aan hun behoeften van dat moment. Onze uiterst gebruikersvriendelijke database biedt onze klanten een enorme keuze aan business centers en bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland en over de hele wereld. Wij vinden het belangrijk om onpartijdig te zijn, en stellen ons onafhankelijk op tegenover de verhuurders van de volledig ingerichte kantoren, die wij bemiddelen. Op basis van onze onpartijdige informatie kunt u zelf keuzes maken en beslissingen nemen. Als klant van Businesscenters.nl heeft u de beste kansen om het kantoor te vinden dat optimaal aansluit op uw actuele wensen en behoeften.

  Wat voor soort kantoren kan ik vinden op Businesscenters.nl?

  Businesscenters.nl is specialist op het gebied van business centers en bedrijfsverzamelgebouwen. U vindt een ruime keuze aan volledig ingerichte kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen op onze website. Wij bemiddelen allerlei soorten volledig ingerichte kantoren (gesloten kantoren, werkplekken, dagkantoren etc.) evenals virtuele kantoren en vergaderruimten, die door professionele verhuurder worden aangeboden.

  Wie is eigenaar van de business centers die op Businesscenters.nl te vinden zijn?

  Businesscenters.nl werkt samen met de grootste en leidende aanbieders van business centers, bedrijfsverzamelgebouwen en volledig ingerichte kantoren in Nederland. Daarom kunt u eenvoudig en snel aanbod vinden en opvragen bij verschillende aanbieders via één enkele zoekvraag.

  Hoe kan ik de prijs zien van het business center waarin ik ben geïnteresseerd?

  Businesscenters.nl laat online geen prijzen zien. Die informatie ontvangt u, wanneer u informatie opvraagt en in contact komt met het business center van uw keuze.

  Ik praat liever met iemand over de telefoon over een bepaald kantoor. Wie bel ik?

  Wij staan u graag te woord op 020-491 77 23. Wellicht ten overvloede: ook als u naar ons belt om informatie over een of meerdere business centers, hebben wij uw contactgegevens nodig om contact te kunnen leggen met de verhuurder.

  Hoe kan ik het business center bezichtigen waarin ik ben geïnteresseerd?

  Wanneer u informatie hebt opgevraagd via onze website Businesscenters.nl, kunt u de verhuurder van het business center van uw keuze direct benaderen om een afspraak te maken voor een bezoek. U kunt ook in het commentaarveld van uw bestelling uw wens tot een bezoek kenbaar maken. Dan geeft Businesscenters.nl dat aan de verhuurder door.

  Ik heb contactinformatie bij jullie besteld over een business center, maar geen antwoord gekregen.

  Kijk eens in de spambox van uw e-mail. Misschien is onze mail daar onverhoopt terechtgekomen. Zo niet, neem dan alstublieft contact op met Businesscenters.nl op nummer 020-491 77 23 of info@businesscenter.nl.

  Ik heb een mailbericht terug gekregen, maar dat geeft helaas geen antwoord op mijn vragen. Wat moet ik doen?

  Als u vragen heeft over een specifiek business center, krijgt u direct antwoord van de verhuurder. Als u vragen heeft over dat antwoord, kunt u het best met de verhuurder zelf contact opnemen, aangezien die het best op de hoogte is van de gang van zaken rond het business center van uw keuze.

  Met wie neem ik contact op als ik meer vragen heb over een specifiek business center?

  Businesscenters.nl is niet betrokken bij de gang van zaken rond de verhuur van de kantoren, die u op het oog heeft. Maar u kunt eenvoudig informatie bestellen via onze website, en daarna direct contact opnemen met het business center van uw keuze, om antwoord te krijgen op uw vragen.

  Wat is een business center of bedrijfsverzamelgebouw?

  Een business center/bedrijfsverzamelgebouw biedt een complete oplossing voor kantoorhuur aan eenmanszaken, of aan bedrijven met uiterst flexibele huurbehoeften. De kantoorruimten zijn volledig gemeubileerd en beschikken over een groot aantal gemeenschappelijke faciliteiten, evenals ervaren administratief personeel met een uitgekiend gevoel voor dienstverlening. Deze vele voordelen zijn er de oorzaak van, dat volledig ingerichte kantoren vandaag de dag de sterkst groeiende markt vormen in de Europese vastgoedsector. De kosten van volledig ingerichte kantoren omvatten behalve de huursom ook kosten voor (administratieve) dienstverlening.

  Wat is in de huurprijs inbegrepen?

  In complete volledig ingerichte kantoorruimten betaalt u gewoonlijk een vast maandelijks bedrag per werkplek. De prijs omvat huur, belastingen en diensten zoals meubilering, licht, verwarming, airconditioning, breedband internet, onderhoud, receptiedienst, schoonmaak, beveiliging, diverse verzekeringen, gebruik van keuken en toilet. Andere faciliteiten zoals gebruik van vergaderruimten, conferentiezaal, kopieermachines, printers etc. kunnen daar ook deel van uitmaken. Zo niet, dan rekent u apart af voor deze diensten al naar gebruik. Tenslotte hangt uw huur af van de grootte van de kantoorruimte, de duur van het huurcontract evenals de omvang van de diensten die al dan niet binnen het contract vallen.

  Waarom zou ik liever een business center kiezen dan een traditionele huur-bedrijfsruimte?

  Een kantoorwerkplek in een business center biedt u de grootst mogelijke flexibiliteit en bespaart u onaangename extra uitgaven. U hoeft zich niet voor een langere periode vast te leggen dan u kunt overzien. Bovendien kunt u op de kortst mogelijke termijn veranderen naar een grotere of kleinere ruimte, al naar gelang uw behoefte. Deze maximale flexibiliteit kan niet anders dan u op lange termijn besparingen opleveren. In een business center kunt u meestal 15 tot 35 procent besparen in vergelijking met een traditionele huurruimte van dezelfde grootte.

  Welke voordelen heb ik in een business center als beginnend bedrijf?

  De eerste maanden zijn kritiek voor elk bedrijf in de opstartfase. Met een kantoor in een business center gaat u de vele praktische problemen uit de weg, die vaak samengaan met de start van werkzaamheden op een nieuwe bedrijfslocatie. Dankzij de diensten die een business center u biedt, hebt u vanaf dag één de rust om zich te concentreren op uw eigen bedrijf, en niets anders. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u gemakkelijk en eenvoudig uitbreiden naar grotere ruimten in hetzelfde business center.

  Welke voordelen van een business center heb ik als reeds gevestigd bedrijf?

  Verschillende reeds langer gevestigde bedrijven verkiezen vandaag de dag de diensten van een business center. Dit vanwege de vele comfortabele faciliteiten en diensten evenals, en niet in de laatste plaats, vanwege de concurrerende prijsstelling.

  Onder welke voorwaarden gebruik ik Businesscenters.nl?

  U kunt gratis en vrijblijvend onze dienstverlening op Businesscenters.nl gebruiken. Onze enige voorwaarde is, dat u ons een bericht stuurt wanneer u een huurovereenkomst sluit voor een kantoor, dat via onze site is bemiddeld. U geeft ons bovendien toestemming om u informatie te mailen over business centers en bedrijfsverzamelgebouwen. Wij zenden uw verzoek(en) verder naar de business centers van uw keuze, die daarna zelf contact met u opnemen. Wij geven uw gegevens onder geen enkele voorwaarde door aan derden, uitgezonderd de verhuurders van de kantoren waarvan u heeft aangegeven dat u ze interessant vindt.

Zo makkelijk vindt u een kantoor:

Zoek in een stad of gebied

Kies een kantoor

Ontvang informatie over het huurobject

 

Zo makkelijk wordt u verhuurder:

Registreer uw ruimten

Word aangemeld als verhuurder

Maak een advertentie

Ontvang aanvragen van potentiële huurders

Vind uw kantoor:
Of

Lid van:

Wij steunen:

Over ons

Businesscenters.nl is Nederlands leidende portaal voor business centers en full service kantoren. Hier krijgt u simpel en snel overzicht over kantoorruimte in heel Nederland.

Lees meer over businesscenters.nl

Dit zeggen gebruikers

Het grote voordeel van de site is dat je de zoekresultaten van verschillende steden op één scherm ziet. Dat is makkelijk en overzichtelijk.

Birgitte Henriksen

© MatchOffice  •  Kingsfordweg 151  •  1043 GR Amsterdam  •  020 491 77 23  •  info@matchoffice.com